Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Prevzem knjižničnega gradiva tudi izven delovnega časa

Prevzem knjižničnega gradiva 24 ur na dan in vseh 7 dni v tednu: Uporaba te nove storitve je enostavna, za vse dodatne informacije pa se lahko obrnete na zaposlene v knjižnici. Z veseljem vam bomo pomagali!

Vam obveznosti ne dopuščajo obiska naše knjižnice v času njene odprtosti?

Pred glavnim vhodom v knjižnico je sedaj na voljo nova storitev! Gre za šest zabojev – paketnikov,  ki vam bodo omogočili brezstični prevzem knjižničnega gradiva izven našega delovnega časa, 24 ur na dan in vse dni v tednu. Parkirišče v neposredni bližini knjižnice in preddverje, kjer smo paketnike postavili, je osvetljeno, zato je naša nova storitev možna in varna tudi v nočnem času.

Če želite uporabiti to možnost, nas o tem obvestite, mi pa vam bomo gradivo shranili v enega izmed šestih paketnikov ter na vaš mobilni telefon poslali sporočilo z navodili za prevzem gradiva. Paketnik boste lahko odprli s pomočjo aplikacije Direct4.me, naložene na vaš telefon, ali pa preko klica na telefonsko številko, zapisano v sms sporočilu.

Uporaba te nove storitve je enostavna, za vse dodatne informacije pa se lahko obrnete na zaposlene v knjižnici. Z veseljem vam bomo pomagali!