Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Terapevtska (samo)masaža dlani – delavnica je polna

Masaža dlani

Vabljeni na terapevtsko (samo)masažo dlani. Delavnico bo vodila Janja Lipužič, certificirana refleksoterapevtka z diplomo, ki se ukvarja z terapevtskimi tehnikami in sprostitvenimi metodami.  Koncept delavnice je usmerjen v sprostitev telesnega, umskega in čustvenega stresa

Dotik znanstveno dokazano ugodno vpliva na naše razpoloženje, blaži občutke osamljenosti, povezuje, krepi imunski sistem ter znižuje krvni tlak in raven stresnih hormonov.
Različne masaže so zelo priljubljena in razširjena orodja za sproščanje in regeneracijo. Kadar nam niso na voljo, si lahko pomagamo tudi s samomasažo. Delavnica terapevtske masaže dlani po metodi refleksoterapije je priložnost za spoznavanje z njenimi blagodejnimi učinki na telo, um in duha.

VSEBINA DELAVNICE:
Osvojili boste osnovno masažno tehniko in samostojno obdelali 4 refleksne cone na dlaneh, ki resonirajo z najpogostejšimi težavami, npr.:
– težave s hrbtenico in sklepi,
– prebavne motnje (zgaga, napihnjenost,
driske…)
– glavoboli in migrene,
– kronični stres in nespečnost.

Terapevtsko masažo boste izvajali kot samomasažo (na sebi) in/ali v paru.
Delavnica temelji na holistični zdravilski metodi, ki z masažo refleksnih con spodbuja naravne regenerativne procese in pomaga vzpostaviti porušeno psihosomatsko ravnovesje. Njeni zametki segajo več tisoč let daleč v zgodovino, na Kitajsko, v Indijo in stari Egipt.

Delavnica je polna.  Prijav ne sprejemamo več.