Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Odpiramo pravljična vrata z Ireno Cerar: pravljice za zvedave otroke in njihove starše

S pravljico na potep

Pomlad je v polnem razcvetu! Zato bo v zadnjem srečanju pravljičnega cikla pripovedovalka Irena Cerar s seboj prinesla ljudske pravljice, ki bodo hkrati tudi povabilo na družinski izlet. Odprli bomo torej pravljična vrata in pobegnili na prosto!
Ker prihaja čas daljših, toplejših in tudi bolj počitniških dni, bo avtorica serije družinskih izletniških vodnikov staršem priporočila tudi nekaj različnih knjig, ki z zgodbami raziskujejo Slovenijo.

***

O pripovedovalki: Ireno Cerar poznamo kot avtorico serije priljubljenih družinskih izletniških vodnikov: Pravljične poti Slovenije, Pravljične poti v zgodovino, Kamniške pravljične poti in Pravljične poti brez meja. Že vrsto let je pripovedovalka ljudskih pravljic, nastopa na vseh vidnejših tovrstnih prireditvah pri nas in je soustanoviteljica Križnikovega pravljičnega festivala v Motniku. Od vseh dvoran ima najraje tiste na prostem, v naravi in na lepih koncih. Snuje tudi vodene pravljične poti, pripovedovalske sprehode in izlete s pripovedovanjem pravljic. Za svoje delo je prejela več nagrad.

Za otroke od 4. leta dalje in njihove starše.