Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

IZRAZI KREATIVNOSTI: razstava umetniških del Marka Sušnika, Sabine Sušnik in Matije Fröhlicha

Izrazi kreativnosti - razstava umetniških del

Vabljeni na razstavo, kjer bomo raziskovali različne oblike kreativnosti skozi oči treh umetnikov. Marko Sušnik je že nekaj let upokojen, a še vedno aktiven na različnih področjih. Petje in igranje kitare ga spremljata že vse življenje, rad pa tudi likovno ustvarja. K razstavljanju je povabil tudi hči Sabino in njenega partnerja Matijo, ki sta si življenje uredila v objemu narave iz katere črpata navdih za svoje ustvarjanje. Sabina obožuje fotografiranje prizorov iz narave, Matija pa se ukvarja z oblikovanjem lesa. Pridružite se nam in doživite preprosto lepoto izraza kreativnosti. 

  • Marko Sušnik: Svetloba in senca v risbah

Marko Sušnik nas bo popeljal skozi risbe, ki se osredotočajo na kontrast med svetlobo in senco. Odkrivanje lepot človeške figure in barvnega okolja je njegov izraz kreativnosti.

 

  • Sabina Sušnik: Trenutki narave v Fotografijah

Sabina Sušnik nas bo presenetila z ujetimi trenutki narave skozi svoj objektiv. Njene fotografije zajemajo preprosto lepoto narave, ki nas vodi skozi zgodbo estetike okolja.

 

  • Matija Fröhlich: Ustvarjanje z lesom

Matija Fröhlich bo delil svojo strast do rezbarjenja z lesom. Predstavil bo svoje ustvarjalne lesene izdelke, ki so rezultat raziskovanja organskih oblik in funkcionalnosti v vsakdanjem življenju. Kako Matija izdeluje izdelke si lahko pogledate tudi na tej povezavi.

 

Razstava bo na ogled do 16. 2. 2024.