Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Skupne trenutke lahko obogatijo tudi dobre družabne igre

Druzabne Igre V Knjiznici E1616139383643

Siti smo ekranov in elektronskih naprav. V korona času smo prepoznali dragocenost medsebojnih odnosov in druženja z bližnjimi. Skupne trenutke lahko obogatijo tudi dobre družabne igre. Priljubljenost družabnih iger, tudi med odraslimi,  vse bolj narašča. Konec lanskega leta smo v Knjižnici Medvode zbirko igrač in družabnih iger občutno razširili.

Tokrat vam predstavljamo dve družabni igri in eno igračo, ki so obogatile našo knjižnično zbirko.

Družabne igre kreativnosti in asociacij Pictures

Pictures Igre

Igra je dobila priznanje za igro leta 2020. Komplet vsebuje 91 kartonov s fotografijami. Vsak igralec prejme enega od rekvizitov (vezalke, palčke in kamne, barvne kocke, lesene kocke različnih oblik, karte z ikonami). S pomočjo teh rekvizitov predstavi motiv na izbrani fotografiji. Soigralci ugotavljajo, kateri motiv je upodobil.

Pustolovska igra za vso družino KARUBA

Karuba Igra E1616136992559

Prispemo na otok Karuba, kjer iščemo izgubljene zaklade stare civilizacije. Utiramo si pot skozi tropski gozd do starodavnih templjev. To je prava pustolovska igra za vso družino.

Lesene magnetne kocke TEGU

Magnetne lesene kocke Tegu Kocke so lesene, v njih pa so vgrajeni magneti. Otroku zastavljajo uganko: zakaj se nekatere kocke včasih privlačijo, včasih odbijajo. Kocke omogočajo neskončno možnosti sestavljanja in grajenja.

Več o zbirki igrač in družabnih iger si lahko ogledate na naši spletni strani.