Iskanje COBISS
Iskanje COBISS

Obvestilo za člane knjižnice s prebivališčem izven občine Medvode

Izposoja G E1605868795367

Spoštovani, naša knjižnica tudi v razmerah, ko je razglašena epidemija kužne bolezni, omogoča storitve izposoje knjižničnega gradiva, kar velja tudi za vse naše člane, ki imate prebivališče izven občine Medvode. Prevzemno mesto, kjer vaš čaka naročeno gradivo, se nahaja v predverju knjižnice, gradivo pa lahko vračate pri službenem vhodu knjižnice.

Na prevzemnem mestu spoštujemo ukrepe o obveznem nošenju mask, vzdrževanju fizične distance in dezinfekciji rok.  Še vedno lahko koristite tudi vse načine plačil neporavnanih obveznosti do knjižnice, priporočamo pa zlasti spletna plačila.

Prečkanje občinske meje je ob upoštevanju priporočil NIJZ dovoljeno za izjeme, med drugim za dostop do trgovin in drugih nujnih storitev, med katere so uvrščene tudi storitve knjižnic.  Med prehajanjem občinske meje za obisk prevzemnega mesta v knjižnici in brezkontakten prevzem gradiva potrebujete potrdilo, da vas naročeno čaka  oz. morate vrniti gradivo na našem prevzemnem mestu (potrdilo vam knjižnica pošlje na elektronski naslov), in izpolnjen obrazec, ki ga najdete na tej povezavi. Tako ne boste ostali brez naročenih knjig, ki jih nujno potrebujete, naši člani pa si bodo lahko sposodili gradivo, ki ga vi več ne potrebujete oz. vam je rok za izposojo potekel. Prosimo vas, da pri tem upoštevate vsa navodila in priporočila uradnih organov. Hvala za razumevanje.