Menu
Odpiralni čas: OMEJENO DELOVANJE VSAK DELOVNI DAN OD 9.00 DO 19.00
 

Jelka Kljun: Energijsko čiščenje prostora

13. 11. 2019 ob 19.30
Jelka Kljun: Energijsko čiščenje prostora
Človek in prostor, v katerem živimo in delamo, sta medsebojno povezana. Vsak prostor ima svojo energijsko matrico, ki predstavlja vse vrste nakopičene energije – s čustvi, prepričanji in stanji sedanjih ali prejšnjih stanovalcev, pa tudi vplivov iz okolja.  
Dejstvo je, da v prostor vnašamo energije različnih frekvenc in ga z njimi dobesedno programiramo. V prostoru, ki ni dovolj pretočen in v katerem manjka življenjske energije,  smo brez volje, zaspani, utrujeni, brez prave motivacije, bojimo se sprememb, ostajamo vezani na preteklost, nismo več fizično aktivni.
Prostori, v katerih živimo in delamo, nas torej lahko ovirajo ali podpirajo. Ko se zavemo dejstva, da so prostori in predmeti energijsko živi, lahko z energijskim čiščenjem ustvarimo pretočen in harmoničen prostor.
 
Enostavne in kratke postopke, ki so primerni za naše okolje, nam bo podala predavateljica Jelka Klun, ki se z Zavodom večerna zarja ukvarja s preučevanjem energetske matrice prostora ter z vlogo in potencialom posameznika v njem.

Spoštovani obiskovalci Knjižnice Medvode!
Dogodke fotografiramo oziroma snemamo. Gradivo uporabimo za potrebe promocije Knjižnice Medvode.
Medvodko bere Knjižni veceri Knjižni veceri
Koledar prireditev
Koledar prireditev
Gorenjci.siLib.siEuropeana think culture Sotočje 
 
Odpiralni čas: OMEJENO DELOVANJE VSAK DELOVNI DAN OD 9.00 DO 19.00